Suvi Teräsniskan toivottu Ihmisen poika -konserttisalikiertue syksy 2021. Hän julkaisi vuoden 2019 elokuussa oman versionsa Yö-yhtyeen koskettavasta kappaleesta Ihmisen poika. Kappale oli Suvin edesmenneelle ystävälle ja mentorille Olli Lindholmille erityisen rakas.

–Minulta on kovasti toivottu keikoille Yön kappaleita. Siksi päätin myös surutyönä itselleni tehdä kiertueen, jolla esitän minulle rakkaita Yön lauluja. Saan samalla itsekin purkaa ikävääni laulamalla ja kertomalla omia tarinoitani Yö-yhtyeen musiikista ja sen merkityksestä elämääni. Kiertueella haluan kunnioittaa itselleni rakkaita ihmisiä Yö-yhtyeen taipaleen varrelta. Matkan varrelle on mahtunut myös paljon hyviä ja iloisia asioita, joten toivon että konserteissa ei pelkästään vellota surussa vaan voidaan myös nauraa, Suvi sanoo.

Koskettavana tulkitsijana tunnetun Suvi Teräsniskan kaikki albumit ovat myyneet vähintään platinaa ja yhteensä hänen levyjään on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta.

Suvi Teräsniska – Ihmisen poika Su 28.11.2021 klo 19.00 Helsinki, Kulttuuritalo. lähtö Tampre linja-autoasema klo 16.00 paluu lähtö kulttuuritalolta 30 min konsertin jälkeen( 1 )

Bussin tyyppi:Musiikkitapahtumat /konsertit
Matkustajamäärä:92
Lähtökaupunki:
  • Tampere (linja-autoasema)
  • Toijala Abc piha Sirkelsalontie 2 Akaa
Kohdekaupunki
  • Helsinki kulttuuritalo

Valitse lähtö- ja paluupaikat sekä päivät (Muistathan varata lipun myös paluumatkalle!)

  • Tampere (linja-autoasema)
  • Toijala Abc piha Sirkelsalontie 2 Akaa